Manoa Cristal Nagelpolijstset € 19,90

Artikelnummer: 5500
Artikel 1 van 8 Volgende

Voor prachtige mooinatuurlijke nagels                                  

Ideaal bij:
Gebarsten, gescheurde nagels. U blijft ermee in uw panty`s hangen (ladders in uw panty)! 
Bacterien en misschien ook wel schimmels zetten zich in de ruwe, gebarsten en gescheurde nagels. Uw nagels kunnen niet tegen chemische stoffen; u bent allergisch voor bijvoorbeeld aceton. Desondanks wilt u toch mooie glanzende, sterke, beschermde nagels. Zonder chemische stoffen.

De schoongemaakte, vetvrije nagel met Manoa Cristal glanspoeder en de wildleder polijster krachtig polijsten, zodat hij gaat glanzen; u verdeelt hierbij het ManoaCristal glanspoeder over het wildleder.

Let op:                                                                         

De microkristallen zorgen ervoor dat uw nagel direct gaat glanzen en direct door een harde laag beschermd wordt. Dus reeds door een enkele behandeling ! 
U kunt ook het uiteinde van de nagel polijsten, zodat ook deze door de microkristallen verstevigd wordt. Wist u dat het polijsten een masserend effect heeft (betere doorbloeding) en dat daardoor de groei van de vingernagels bevorderd wordt ?

Afwasmiddel, benzine en aceton kunnen deze glans niet aantasten. Gebruik u af en toe nagellak? Dan houdt de lak beter en glanst mooier. De glans blijft overigens ook na het lakken behouden. 
Een kleine hoeveelheid van de kostbare 
Manoa Cristal nagelcreme (concentraat) in het nagelbed en in de nagelhuid masseren om zo de groei van de nagel te bevorderen en om de nagel sterk en elastischte maken (inhoud: proteine, advocadoolie, panthenol, vitamine E en F. * Manoa Cristal nagelwit-potlood of nagel vochtig maken en de onderkant van de nagel (nagelrand) wit maken; dit ziet zeer verzorgd uit en beschermt de nagelrand tegen vuil worden.

Doe een beetje polijstpoder op de polijster.

Polijst de nagels.

Uw nagels zien er perfect uit.

© 2017 - 2022 Janapro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel